Kakaós aszaltszilvás zabtallér

Isteni csokis édesség az eredmény, az egészségtelen bonbonok helyett 😉

Hozzávalók:
100 gr apró szemű zabpehely
1 ek. holland kakaópor
1 db banán
8 db aszalt szilva
1 dl tej
1 ek rumaroma
15 gr porcukor (vagy édesítőszer)

Elkészítés:
A zabpelyhet kikeverem a kakaóporral, hozzáadom a tejet, megédesítem ízlés szerint, majd hozzá adom az aszalt szilvát, banánt.
Összekeverem, majd rumaromával ízesítem ki mennyire szereti annyira, én 1 evőkanálnyit használtam fel. Végül 20 percet pihentettem. A zabos masszát sütöpapírra adagolva, előmelegített sütőben 20 percig sütöttem 180 fokon.

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (Nincs még értékelve)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?