Hozzávalók a tésztához:
6 db tojás
méz ízlés szerint
50 gr kakaópor
50 gr BiotechUsa Iso Whey Zero csokis protein (elhagyható)
1 csomag sütőpor
Forgatáshoz:
kókuszreszelék
Csokis máz:
65% kakaótartalmú étcsokoládé
100 gr vaj
25 gr BiotechUsa Iso Whey Zero csokis protein (elhagyható)
víz
Elkészítés:
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját a mézzel habosra keverjük.
A sárgájához hozzáadjuk a kakaóport, a fehérjét, a sütőport, csomómentesre keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjét is.
A kapott masszát egy sütőpapíros tepsibe öntjük és 175 fokon készre sütjük. Összeolvasztjuk egy lábasban a vajat a csokoládéval és a proteinnel. Édesítőszerrel ízesítjük, vízzel higítjuk. Ha megsült és kihűlt a tészta, egy éles késsel kockákra vágjuk. Egyesével belemártogatjuk a csokis masszába, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.